Üyelik Girişi
Basında Yer Alan Haberlerimiz
KUL VESİLE ŞİFAYI VEREN ALLAH
*SİROZUN *HEPATİT C VE B NİN VE %100 BİTKİSEL TEDAVİSİ VE BÖBREK YETMEZLİĞİNİN BİTKİSEL TEDAVİSİ

Hepatit C ve B Bitkisel Tedavisi

 HEPATİT B VE C Yİ BİTKİSEL TEDAVİ İLE YENEN DURDU HALİS VE ALİ EREN YEREL VE ULUSAL BASINDA ANLATIYOR

   

 Hepatit A B C ve Akdeniz Anemisinin Tamamen Bitkisel Tedavisi-Lokman Hekim Tayyar

 Bunlar BİTKİSEL KARIŞIMLARLA tahlil sonuçlarına göre, tamamen silinebilen hastalıklardır.

Tedavisi mümkündür.

Orjinal adı HEPATİTİS olup karaciğer iltihaplarının genel adıdır.

karaciğer iltihapları viral kaynaklı olabileceği gibi fiyolojik de olabilir.

viral hepatitlerin 3 türü vardır.

1. picornavirüs adı verilen bir virüs grubu tarafından oluşturulur. Dışkı yolu 
ileinsanlara bulaşır. Akut hepatite sebep olur. Kişinin bağışıklık sistemi tarafından yenilebilir. Aşısı vardır.

2. hepadnovirüs ailesinden bir virüs tarafından üretilen akut veya kronik karaciğer iltihabıdır. Hastların yaklaşık %15inde bu virüse uygun bağışık cevap yeterince verilemediği için kronikleşme görülür. Yalnız bu kısım risk altındadır. Kan yoluyla bulaşır.

3. Hepatit c ( a yada b tip olmayan karaciğer iltihapları) diğerlerine göre daha ciddidir. Flavivirus ailesinden bir virüs tarafından gerçekleştirilir. kan ile bulaşır, 10 - 20 yıl gizli kalabilir. HEpatit c için bir aşı olmadığı gibi bu hastalar a ve b tipi hepatitlere daha duyarlıdır. Bu nedenle bu hastalıklar için mutlaka aşılanırlar. Çoğunlukla siroz ile sonuçlanır. 

Hepatit A Virüsü Hepatit A virüsü (HAV) fekal ve oral yollardan bulaşır. Kontamine sular sık rastlanan bir enfeksiyon kaynağıdır. HAV göl sularında 4 haftaya kadar enfeksiyöz olma özelliğini korur. Kuluçka süresi 14-15 gündür. Parenteral bulaşma istisnadır. Yaşam standardının yükselmesi ve hijyen koşullarının iyileşmesine bağlı olarak toplumun kontaminasyonu geçtiğimiz on yıllar içinde önemli ölçüde azalmıştır. Hepatit A'ya karşı antikorlar 18 yaşın altındakilerin % 5'inden azında, ve 70 yaşın üzerindekilerin % 75'inden fazlasında bulunur.
http://hepatitc.blogspot.com/2007/04/hepatit.html


Bulaşma açısından en riskli olanı ise Hepatit B (HBV) dir. Dünya nüfusunun üçte biri yani yaklaşık 2 milyar insan bu virüsle karşılaşmıştır. Siroz, karaciğer yetmezliği ve karaciğer kanserine yol açan ve de tedavisi olmayan Hepatit B bu nedenle önemlidir. Hastalığın yayılmasındaki en büyük etken Hepatit B virüsünü kanlarında taşıyan ve hastalık hali göstermeyen taşıyıcılardır. Dünyada 350-500 milyon civarında taşıyıcı mevcuttur. Virüs taşıyıcıdan kan, sperm, vajinal sıvılar, tükürük, anne sütü, idrar ve terle buluşabilir. Virüs bulaşmış kan ve kan ürünleri, cerrahi aletler, enjektör, dövme, akapunktur, kulak delme hastalığı kolaylıkla bulaştırabilir. Bir de horizontal geçiş dediğimiz aynı evde yaşayanlarda görülen bulaşma yolu vardır.
http://hepatitc.blogspot.com/2007/03/hepatit-b.html

 

Hepatit C (HCV) virüslerle bulaşan hepatitler arasında kan yolu ile en sık bulaşan tiptir. Bu sebeple özellikle kan nakli ve kan ürünleri ile edinildiğinin bilinmesi oldukça önemlidir. Son zamanlarda tıp literatüründe de yayınların sayısı arttıkça hepatit C ile ilgili bilgilerimizde artmaktadır.
http://hepatitc.blogspot.com/2007/03/hepatit-c.html

 

Hepatit Çeşitleri

Bulaşma Yolları

A

Kontamine yiyecek ya da su ile oral yolla

B

Kan/vücut sıvıları ve anneden çocuğa

C

Kan/vücut sıvıları ve anneden çocuğa

 

 Nasıl bulaşır?
Hepatit A:
 Hepatit A özellikle dışkıdan ve hijyen ihmalinden bulaşır. yemek, taze meyve, ve buzparçaları bulaşma kaynağıdır. Mesela, el sıkışmayla, seks ve tuvalet ziyareti sonucu bile hastalık bulaşabilmektedir.

Hepatit B: Kan, sperm sümük ve diğer vücut sıvıları yoluyla bulaşır. Bu yüzden genellikle cinsel ilişki yoluyla bulaşan bir hastalıktır.

Hepatit C: Kandan kana ilişki yoluyla bulaşır. Dünya genelinde 180 milyon kişinin HepatitC hastası olduğu sanılıyor. Hepatit C ye karşı aşı bulunmaması nedeniyle bu hastalıktan korunmanın en iyi yolunun bulaşma kanalları hakkında bilgi sahibi olmaktır.

Akut Hepatit B'nin Belirtileri Nelerdir?

Kuluçka Dönemi Belirtileri:

  • Grip benzeri belirtiler
  • Yorgunluk hali
  • Mide ağrısı
  • İshal
  • Deride döküntü olabilir

Tipik Belirtiler

  • Gözlerin ve derinin sararması ile bilinen sarılık durumu
  • Açık renk dışkı
  • Koyu renk idrar gelişebilir. 

Bu rahatsızlığın  LOKMAN HEKİM TAYYAR'IN yapmış oldugu bitkişsel karışımlar sonucu bu rahatsızlıktan iyileşen hastalar mevcuttur.
Bu tür rahatsızlıkların Şifası Mümkündür.

www.lokmanhekimtayyar.com

Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam1
Toplam Ziyaret499766
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Takvim
Saat

 HEPATİT B VE C Yİ BİTKİSEL TEDAVİ İLE YENEN DURDU HALİS VE ALİ EREN YEREL VE ULUSAL BASINDA ANLATIYOR